söndag 1 mars 2009

Jaha??

Var har alla mina inlägg tagit vägen??

(om bloggen ser ut precis som vanligt när du läser det här har det antagligen fixat till sig, men i skrivande stund är den helt tom!)

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

sett det hända på min och flera andras bloggar! mucho underligt!

Löpning & Livet sa...

ja konstigt!

Anonym sa...

Hej jag är en tjej som är 21 år gammal, och har det senaste året utvecklat en massa matallergier, jag har gått till flera dietister, läkare, kostrådgivare, m.m. men ingen diet, kosthållning fungerar, jag mår tidvis fortfarande riktigt dåligt. De allergier jag har fått konstaterat är mjölkprotein, gluten, soya, jordnötter, äter, bönor (baljväxter), massa oliak E-ämnen, färgämnen, äpplen samt diverse stenfrukter, massa exotiska frukter, tomater, rotfrukter. Jag har följt min kost slaviskt och ändå mått så pass dåligt att jag mår bättre av att inte äta alls. Det ssista är en kost utan socker jag har provat då jag även har stora problem med immunförsvaret. Jag undrar bara om du har några tips eller ideer om hur jag ska äta för att må bättre, eller om det skulle kunna vara något annat än mina allergier som orsaker illamåendet och magkramperna? skulle vara kul om du klkunde publicera något inlägg om kostförslag för oss med lite speciella matproble