torsdag 12 mars 2009

Blodsmak & mjölksyra

Men också en himla massa endorfiner!Första: 1:21
Andra: 1:19
Tredje: 1:17
Fjärde: 1:19
Femte: 1:16
Sjätte: 1:17
Sjunde: 1:17
Åttonde: 1:17
Nioonde: 1:18
Tionde: 1:18

Väldigt jämna och bra tider. Eftersom jag alltid vill vara bra, bättre, bäst hade jag velat springa två, eller åtminstone en intervall ytterligare, men på den tionde hade jag så mycket mjölksyra i kroppen att jag inte kunde hålla ett bra steg så jag slutade där. Resten av dagen dricker jag lodex och äter massa mat. Laddar kanske också med en eller annan godisbit.

5 kommentarer:

Mela sa...

Ja, men blev det 317 eller 400 nu då???? :)

Andréa sa...

det blev 317 :)

Snorkfröken S sa...

Huu... lite sådär småäckligt med kräktankar; är himla skönt att få såna pass gjorda. Är imponerad av dig som får dig själv motiverad att köra såna pass!

Lägger dig på min favorit-blogg lista. Hoppas det är ok!

Cicci sa...

Good work! =)

Andréa sa...

snorkfröken: klart du får1 och tack för berömmet!

cicci: tack :)