fredag 13 mars 2009

Massor av underbara saker

Igår gjorde jag faktiskt alla pushups på tå. (Förutom triceps) Detta med ett intervallpass och ett cykelpass i kroppen. Så jag är back on track igen! Visserligen springer och cyklar man ju inte med överkroppen, men ändå. Konditionsfokus vilket ju betyder spykänsla, mjölksyra och smärta. Men också glädje, lycka och endorfiner. I love it!

Idag ska jag klara av veckans långpass. Kanske inte helt optimalt då gårdagen sitter i och det dessutom är värsta hemska snöslaskvädret. Men jag åker till Värmland i eftermiddag och där hinner jag inte. Och vill inte, då måste jag ju springa flera varv runt stan för att komma upp i 24-25km. Vad jag däremot hinner är att:

1. Äta pappas underbara mat och umgås med Wilma och Xelda, världens bästa vovvar (tillsammans med Cilla då såklart) ikväll.

2. Åka på spa med mamma och stora lillasyster. Träna lite yoga, core och kanske funktionell träning om jag orkar. Få oljemassage och slappa i bubbelpoolen imorn.

3. Fira mini lillasysters 9-års dag, äta tårta, ge presenter och få lite mer åldersnoja (varje gång Lina fyller år blir jag påmind om hur gammal jag är) på söndag.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Och varje gång jag läser att din lillasyster är yngre än min dotter förstår jag hur gammal JAG är....

Em Löfgren sa...

hahaha min kondisträning hamnar nog i första kategorin! dne som kallas "spykänsla, mjölksyra och smärta" ;)

Christopher sa...

Good work! - You Go, Girl!


Enjoy the spa and the good food. :-)


P.S.: My own blogg is now up and running - so check it out if you like, I have even worked on my profile... :-)

Löpning & Livet sa...

anna: haha :)

emliscious: men samtidigt är det ju underbart också! ;)

christopher: det ska jag! ska kolla in din blogg med..

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片