fredag 13 mars 2009

Massor av underbara saker

Igår gjorde jag faktiskt alla pushups på tå. (Förutom triceps) Detta med ett intervallpass och ett cykelpass i kroppen. Så jag är back on track igen! Visserligen springer och cyklar man ju inte med överkroppen, men ändå. Konditionsfokus vilket ju betyder spykänsla, mjölksyra och smärta. Men också glädje, lycka och endorfiner. I love it!

Idag ska jag klara av veckans långpass. Kanske inte helt optimalt då gårdagen sitter i och det dessutom är värsta hemska snöslaskvädret. Men jag åker till Värmland i eftermiddag och där hinner jag inte. Och vill inte, då måste jag ju springa flera varv runt stan för att komma upp i 24-25km. Vad jag däremot hinner är att:

1. Äta pappas underbara mat och umgås med Wilma och Xelda, världens bästa vovvar (tillsammans med Cilla då såklart) ikväll.

2. Åka på spa med mamma och stora lillasyster. Träna lite yoga, core och kanske funktionell träning om jag orkar. Få oljemassage och slappa i bubbelpoolen imorn.

3. Fira mini lillasysters 9-års dag, äta tårta, ge presenter och få lite mer åldersnoja (varje gång Lina fyller år blir jag påmind om hur gammal jag är) på söndag.

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Och varje gång jag läser att din lillasyster är yngre än min dotter förstår jag hur gammal JAG är....

Em Löfgren sa...

hahaha min kondisträning hamnar nog i första kategorin! dne som kallas "spykänsla, mjölksyra och smärta" ;)

Christopher sa...

Good work! - You Go, Girl!


Enjoy the spa and the good food. :-)


P.S.: My own blogg is now up and running - so check it out if you like, I have even worked on my profile... :-)

Löpning & Livet sa...

anna: haha :)

emliscious: men samtidigt är det ju underbart också! ;)

christopher: det ska jag! ska kolla in din blogg med..