söndag 8 mars 2009

Blöta och blåsiga fakta

Jag brukar ju inte så ofta rada upp en massa fakta om mina pass, men nu tänkte jag för en gångs skull göra det. (Vet ännu inte om det är bra eller dåligt. Både och kanske?) Nu när jag äntligen har en bra klocka som har massa bra funktioner!

Totalt: 14,1km, 1h 14min 45sek, 5:18 min/km
Uppjogg: 2,6km, 15min, 5:46 min/km
Fartlek: 9km, 46min, 5:07 min/km
Nedjogg: 2,5km, 14min, 5:36 min/km
Genomsnittspuls: 78%
Maxpuls: 86%

Jag skulle ju kunna skriva ner en himla massa mer fakta, som exempelvis genomsnitts- och maxpuls på respektive del av passet, maxpace, medel- och maxpace på respektive del och så vidare och så vidare. Men så himla kul är det väl inte att läsa meningslösa fakta. Och inte så meningsfullt att skriva heller för den delen.

7 kommentarer:

Em Löfgren sa...

men ett jäkligt imponerande pass! såna sträckor vill jag oxå orka!

Anonym sa...

Näe men det där var intressant, gillar att se km tid, och längd. Lagom mycket fakta, så man kan se hur andra presterar & jämföra lite! Bra kört!

Erika sa...

Vad snabb du är! Säger som Emelie: jag vill också orka sånt långpass!!

Admin sa...

Wow, vilket tempo!!!

Löpning & Livet sa...

emliscious: tack! och det är klart du orkar, man måste bara anpassa tempot!

cicci: ok, då kanske jag kan redovisa sånt här ibland då :)

erika: tack! och du orkar också!

admin (sofy??): tackar :)

Anonym sa...

låter härligt! :) jag länkar till din sida, hoppas det är ok.

Anonym sa...

Det var ett jäkla bra resultat på den tiden! :)