torsdag 12 mars 2009

Intervallladd mm

Om en lite dryg timme är det dags för ett intervallpass. 8-10 x 400m. Jag har inte bestämt om jag ska köra på det eller om jag ska köra 10-12 x drygt 300m. Det är ju bekvämare att bara köra ett varv och slippa hålla reda på start- och mållinjer (banan är 317m). Jaja, vi får se vad det blir.

Senare idag är det dags för mig och Carro att köra vårt temapass. Jag kommer svettas ihjäl i min outfit. Eftersom det antagligen är väldigt få, knappast någon (förutom mina vänner jag har tjatat dit) som läser min blogg kan jag ju avslöja att jag kommer se ut ungefär såhär. Carro kommer se ut såhär (fast den vita varianten) och kommer va så sjukt söt!

(Den spelningen (Håkans första stora) var föresten helt magisk och en av de bästa jag sett. Att kent spelade på samma scen efterråt gjorde att jag fick stå där inklämd mot ett hårt staket i många, många timmar. När kent spelat klart var jag täckte med ett tjockt lager damm, hade rejäla blåmärken på revbenen men en stor lycka i det 19-åriga pophjärtat)

Just nu fins det bara 1 plats kvar, så det lutar åt att det blir fullt! Kul att så många vill se oss dö av värmeslag och cykla till massa bra Göteborgspop! (Armyn kommer dock bli mindre kul (jo kul, men ännu jobbigare än vanligt), men jag ska försöka överleva.)

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Å så roligt! Förväntar mig lite fina bilder på bloggen sen. Kan tänka mig att det blir lite varmt :)

Anonym sa...

Åh!!! Jag vill komma! Så gärna! Tänk om du kunde ha det passet i Stockholm, jag skulle komma direkt!!! :)

Löpning & Livet sa...

anna: klart det kommer bilder!

mela: ja, fixar du så kommer vi! :D

Anonym sa...

Den där Broder Daniellåten är bra. Jag tänker på Fucking Åmål, Epatraktorer och fjortisfester när jag hör den :).

Kul att ni klär ut er och spexar, men hur fungerar det att spinna till Göteborgspop? Även om man gillar den musikstilen, så är den ju inte speciellt "spinningvänlig", eller har jag fel? :P

Löpning & Livet sa...

river: ja den är bra! jag älskade (älskar) bd, och även fucking åmål när den kom.. gick ju i ettan på gymnasiet och det var ju precis sådär livet var i den lilla stan :)

jo, men det funkar rätt bra! Kanske inte nåt jag skulle köra jättemycket på ordinarie pass, men nån låt här och där kan nog absolut funka! Sen blir det ju lite mer spex och flamsighet och mindre seriöst när det är specialpass :)