söndag 1 mars 2009

Diverse rapporter

Eftersom jag är en lat bloggare fotade jag aldrig min outfit igår (och ska jag vara ärlig tycker jag det känns lite pinsamt att stå och posa) och inte togs några "naturliga" bilder på mig under festen heller. Inga bilder togs överhuvudtaget för jag glömde att jag hade kameran med mig. Men det var en trevlig fest! Glaset fylldes hela tiden på med bubbel och det fanns en lite buffé av plockmat. Plus att vi serverades epresso och kladdkaka på en söt servis. Mumsigt!

Blev dock inte en så långvarig utekväll. Köpte en drink, drack upp den och gick sedan vidare. Men folket droppade av och jag mötte upp en kompis som varit på en annan förfest och vi gick till Burger King för lite mat och sen delade vi taxi hem. Lika bra det, jag vaknade pigg och nästan inget bakis alls lagom tills vasaloppsåkarna hade åkt några mil.

Dagen har annars bestått av passplanerande med ovan nämnda kompis (och kollega), en skön återhämtningsjogg och bio. Äntligen fick jag se filmen jag väntat på så länge! Eftersom jag älskade böckerna (sträckläste dem på typ en vecka) och ganska nyligen lyssnade på ljudböckerna hade jag ändå en ganska kritisk inställning. Jag burkar alltid störa mig på när saker inte är precis som i böckerna och lite så blev det även nu. Men den var ändå bra och absolut värd att se på bio. Den motsvarade mina förväntningar rätt bra och jämfört med andra bokbaserade filmer jag sett ligger den i topp. Gå och se!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är misstänksam mot Noomi Rapace, hur var hon som Lisbeth?

Em Löfgren sa...

åh äntligen nån som sett filmen och kan recensera den! Jag väljer att lita på ditt omdöme och ska se den snarast! =)

Löpning & Livet sa...

mialena: hon var väldigt brs faktiskt!

emliscious: ja gör det!

Anonym sa...

Åh vilket bra tips! Sett en liten snutt av den & kan nog vara riktigt sevärd. =)

Em Löfgren sa...

åh tack för tispet! lät ju skitgott men inget jag kommit på själv! =)