måndag 2 mars 2009

Känsloskiftning

Första dagen på lugna veckan bjöd på core, pump och egen låång stretch, mitt vanliga måndagkvällssnöje. Det var bra pass och jag kände mig stark. Men nu när jag kom hem blev jag helt plötsligt och utan förklaring lite deppig och nere. Konstigt eftersom jag var glad och nöjd för bara nån timme sedan. Men, men det är väl säkert nåt hormongrej som spökar. Ibland kan jag skifta från jätteglad till jätteledsen och tvärtom utan att något särskilt har hänt, men det är väl bara att acceptera att jag funkar så. Jag är ju glad större delen av tiden iallafall.

Dricker lite mera te och kryper ner i sängen om en stund så är det säkert bra imorn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hur många b.pump pass brukar du köra i veckan?

Löpning & Livet sa...

jag försöker få in antingen ett bp eller ett gympass i veckan men det är inte alltid det hinns med..

Anna (Orka mera) sa...

Hoppas det känns bättre idag :)