tisdag 10 mars 2009

Tisdagstankar

Igår var det två stycken som var bättre än mig. Som hade lite mer vikter på stången på nästan alla övningar. (Visserligen var de killar, men ändå.) Sånt gillas inte! :)

I övrigt har jag en stor stor frustration i min kropp av olika anledningar. Men om man ska se det från den ljusa sidan kan det kanske vara bra när jag ska springa mitt snabbdistanspass i eftermiddag. Ja, så får jag se det.

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ajajaj, då blir det till att lasta på nästa gång :) Det finns ju inget skojigare än att lasta på mer än killarna.... heja heja!

Sofy sa...

Du är så vansinnigt stark!!!
Jag ska också springa snabbdistans i eftermiddag!
20 minuter i zon 5, ska vi tävla om hur långt vi kommer??!! ha, ha. (fast då blir det nog både zon 6 och 7 av det hela är jag rädd... Kram

Löpning & Livet sa...

anna: haha, ja det är bäst! :)

sofy: tack, men så fasligt stark är jag nog inte ändå :) Ja jag läste det! Fast jag ska springa 8km sd och det lär ju ta liite längre än 20min :) Men jag ska ha dig i tankarna ändå, det funkade ju på förra veckans intervallpass :)

Susanna sa...

Den sortens frustration som jag misstänker att det till viss del handlar om kommer nog att få dig att springa sjukt snabbt, kroppen behöver ju få endorfiner på ett eller annat sätt, haha. ;)

Löpning & Livet sa...

haha, ja man får väl ta det näst bästa :P

Anonym sa...

Det lustiga är att jag inte känner mig speciellt snabb! Långpassen känns som om de går i slowmotion... Men det gör de tydligen inte! :)