tisdag 24 mars 2009

Oj..

..jag får nog ändra min träningsplan lite.. Lång backe står egentligen på schemat, men mina ben har lite (och värre lär det väl bli) träningsvärk och är lite väl trötta för det. Orsaken till detta stavas Functional Challenge. Eller snarare väldigt många ufall och knäböj i olika varianter. Lite roligt att det kan kännas så här efter att endast ha använt den egna kroppen, 5kg viktplatta, en stepbräda och en matta. Resten av kroppen känns dock, än sålänge, precis som vanligt, men jag misstänker att morgonens yoga, som var ovanligt fysisk och jobbig idag, kommer ändra lite på det.

Men åter till löpningen. Backträningen får nog skjutas på som sagt. Eftersom onsdag betyder vilodag får det bli torsdag förmiddag. Ja, jag vet att jag inte skulle köra backträning samma dag som armyn, men jag lär ju inte kunna göra det dagen efter så nu får det blir så. Ikväll får det bli lugn och stillsam lättdistans. Balsam för både kropp och själ.
PS. På passet igår fick vi även testa huvudstående om vi ville. Det ville jag såklart, jag tycker sånt är kul. Inom en snar framtid ska jag lära mig att stå utan en vägg som stöd mer än ett par sekunder. Det gick ett pyttetag igår, sedan slog jag över och dunsade ner i marken. Men jag ger inte upp!
5 kommentarer:

Anonym sa...

Har "mosat" mina ben ordentligt jag med. Så långpasset idag lär bli tufft... :( Till råga på allt är det mitt eget boxpass sen i söndags som satt sina spår! (Pinsamt) Instruktören bör ju vara vältränad! Hehe... :D

Anonym sa...

Såg i det senaste nummret av Fitness magazin att någon skrivit en insändare och som rekomenderar din blogg.

Löpning & Livet sa...

malin: tänkt att du har nytta av det på maran!

malin: jasså? Har det kommit ett nummer alldels nu då? det har jag inte sett! Men kul! :)

Susanna sa...

Nu kanske det är för sent men skulle det inte passa att vila resten av dagen, springa intervaller imorgon, och träna army plus en lugn distans på torsdag?

Löpning & Livet sa...

tyvärr. måste ha en hel vilodag i veckan.. så nu bär det av på lätt distans :)