tisdag 24 mars 2009

Säsongens första tävling?

Jag har inte bestämt mig till 100% Men kanske till 95.

Å ena sidan vill jag passa på att vara med i ett av de ganska få lopp som går här i stan (iaf jämfört med sthlm). Å andra sidan hatar jag millopp (och 5km känns inte som ett bättre alternativ).

Å ena sidan går loppet av stapeln på en mycket kuperad bana i skatås (nästan hela milbanan) vilket ju gör att jag kan sänka mina prestationskrav med avseende på att slå några tidigare rekord rätt rejält. Dessutom blir det första gången jag springer och då behöver jag ju egentligen inte ha några krav alls. Å andra sidan känner jag mig verkligen inte i tävlingsform över huvudtaget och i synnerhet inte för korta lopp OCH i terräng som jag inte sprungit sedan 1 november.
Hm..Vad tycker ni? Vill ni vara med? Ni kan väl komma och hejja lite på mig iallafall? Jag ska försöka övertala Martin att vara med, men han är ju ändå så mycket bättre än mig och kan inte direkt agera hare och peppmaskin.. (Jag hade behövt (ultra)marathonmia!) Jaja.. får fundera lite till..

6 kommentarer:

Em Löfgren sa...

jag heja på dej härifrån! =)
klart du ska vara med!! som en kul grej liksom! =)

Anna (Orka mera) sa...

Klart du ska vara med. Även om det är det värsta distansen som finns på jordens yta :) Heja heja!

Löpning & Livet sa...

tack för peppet, jag ska fundera en vända till! :)

Anonym sa...

Låter ju jätte kul! Häng på... ;)

Cecilia sa...

Terräng är kul! Jag röstar för!

MarathonMia sa...

Klart du ska köra! Alla lopp nollställs ju vid års-skiftet. Det första loppet får man vara hur kass på som helst! Då kan man bara förbättra sig! Skatås är låååångt borta så jag får hara och heja härifrån :)

Fundera inte. Gör bara. Man ångrar bara det man inte gör. lovar.