måndag 30 mars 2009

Lite bilder från äventyret

Ni får ha överseende med att jag nästan hade samma outfit som sist jag var på galej. Och att jag, i mitt badrum, kan verka lite besatt av rosa. Till mitt försvar kan jag säga att det bara är badrummet som är såhär. Resten av lägenheten har andra färger :)Dagens outfitpose & mina lackplatåskor som gav mig blödande skavsår..Ser ju nästan nyktrare ut än jag kände mig.. :)

8 kommentarer:

Em Löfgren sa...

värsta fina ni är! =) =) =)

Susanna sa...

Man kan nästan gissa hur många drinkar vi druckit på hur rakt vi håller dem :)

Löpning & Livet sa...

em: tackar :D

sus: hehe, ja.. men i övrigt ser vi ju rätt städade ut.. :)

Malin sa...

Vad söt du är! Hoppas ni hade en trevlig kväll! :)

Sofy sa...

Hi, hi, nice! förresten, blir det någon flytt??? Kram

Christopher sa...

VERY PRETTY!! :-)

Snorkkis sa...

Så söta ni är :) - och oskyldiga (?)

Löpning & Livet sa...

malin: ja, jättekul!

sofy: jepp, i mitten på månaden är det tänkt!

c & s: tack!