fredag 6 mars 2009

Helg!

Jag ska visserligen jobba 3 timmar imorn och 4 timmar på söndag, men det är ändå skönt att det är helg. Då får jag inte lika dåligt samvete för att jag inte pluggar och kan slappna av lite mer.

Jag inleder helgen med att kolla på film med Martin. Jag är så glad över att vi är så bra vänner! Nu har det gått 2 månader sedan vi bestämde oss för att göra slut, tiden går så sjukt snabbt. Mina vänner undrar om det inte känns konstigt att ha gjort slut och ändå bo ihop, men det gör faktiskt inte det. Ok, det funkar ju inte i längden och det känns lite som att jag lever i något slags vakum. Det definitiva slutet kommer antagligen när vi väl flyttar isär (vilket förhoppningsvis blir någon gång runt nästa månadsskifte) och det är nog först då jag kommer att inse att det faktiskt är slut, att jag måste sova själv varje natt. Men förhoppningsvis kommer vi kunna fortsätta vara bästa vänner även då. Jag hoppas och tror det. Men vänskapen kommer antagligen utsättas för en stor prövning den dag någon av oss träffar en ny tjej/kille och inleder ett nytt förhållande. Hur vi reagerar då kan vi nog inte förutse men det är ju ingen mening att grubbla över det nu. Den dagen den sorgen..


Nu ska vi iallafall kolla på Madagascar 2. En lagom krävande fredagsfilm :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar för tipset om burpees! Har tyvärr redan kört dem. Tror att det var två veckor sedan bara, men det går ju att använda igen! De är riktigt jobbiga... :)

Susanna sa...

Låter som en lagom fredagsfilm :) Själv studerar jag lets dance. Trodde aldrig jag skulle fastna för det...

Anonym sa...

Vill bara tipsa om att min blogg är flyttat... :)

Erika sa...

Helg är såå skönt!

Löpning & Livet sa...

malin: ok.. ja de är bra!

susanna: jepp :)

erika: ja!