lördag 28 mars 2009

Shopping, snabbdistans och bubbel

Dagen började med shopping. Blev dock inte så mycket mer än en flaska bubbelvin, ett läppstift och en present till en vän (vad det är kan jag tyvärr inte avslöja eftersom personen läser här). Inte så mycket, men läppstiftet kommer matcha kvällens outfit perfekt!

Punkt nummer två på dagordningen var att springa mitt absoluta hatpass snabbdistans. Eller kanske hatkärlekspass. Ibalnd när jag är där mitt uppe i det jobbigaste kan jag ändå hitta en slags harmoni och då är det kärlek. Men eftersom jag mer är av den sega, uthålliga typen springer jag hellre 3mil i ett skönt 5:40-tempo än 8km i 4:50-tempo. Bara att ladda med en stor dos jävlaranamma och bestämma sig! Just do it. Valde bandet för att känna mig lite lättare och därmed få lite självförtroende, trots att totalt 13km totalt med upp- och nerjogg är i absolut mesta laget för att klara av mentalt på band. Idag gick tiden dock rätt fort och jag var klar efter 1h 8min. Snabbdistansen gick i 4:48-tempo i genomsnitt, vilket till min förvåning inte kändes alls så slitit som jag befarat. Jobbigt, visst, jag låg strax under mjölksyratröskeln hela tiden, men ändå jobbigt på ett skönt sätt. Skönt med ett bra pass, det behövde jag nu!

Tredje och sista (och antagligen roligaste) punkten är lite mysig förfest med bubbel (åtminstone för min del) och babbel (vi har ju så sjukt mycket att skvallra om jämt!) följt av utgång. Ska bli kul!! (Ett litet problem är att jag ska jobba imorn. Börjar redan klockan 10. Men det förtränger jag ända tills det är dags att vakna till liv imorn.)

Ha en superkväll!

4 kommentarer:

ingy sa...

Oh, låter som en superkväll! :D

Jag ska vara fyllachaffis åt min bror. Bah. Men jag fick en mud mask från Make up store i present för att jag ställer upp! :)
Blir en lugn kväll med tacos och film.

Nja, tyvärr fastnade inte Twilight... Ska försöka se några gamla filmer som jag inte hunnit med att se imorrn. Och kommande vecka. Hoppas på något riktigt bra!

Sofy sa...

Åh! jag längtar efter känslan att 5.40 tempo är mysigt! Ska snart iväg och testa benmen och pulsen för att jag o coachen ska se vad som ska göras åt den här tränings-istiden.

Bra jobbat på bandet, 13 km inomhus är faktiskt ganska mkt, jag kan bara hålla med!

Kram

Christopher sa...


What kind of lipstick?
What brand?
What colour/shade?

PINK - I hope!!!!!!

Löpning & Livet sa...

ingy: bra med mutor! )

sofy: du är snart tillbaks!

christopher: make up store och rosa, får väl visa nån dag :)