måndag 9 mars 2009

Ingen löpning idag..

..precis som de flesta måndagar. Men det finns ju annat kul att göra. Mitt cykelpass i morse och nu mitt vanliga måndagsnöje core plus pump plus låång stretch. Bra att det snart är dags för ny koreografi på pumpen, jag har aldrig gillat den nuvarande. Snart är det nog dags att byta ut pumppassen mot vanlig styrka också. Det är ju bäst med variation.

Imorn planerar jag att köra morgonyogan (den superbra). Det brukar kännas bra dagen efter ett pumppass.

3 kommentarer:

Erika sa...

Pump ska jag nog köra snart... De lanserar nytt pass här i dagarna också!
Hur många klasser har du i veckan?

Malin sa...

Åh yoga, det som är så skönt. Önskar jag också han göra det på morgonen. Hunnit testa crossfit något?

Löpning & Livet sa...

erika: ja det är kul att köra i perioder! jag försöker få in ett pass i veckan men hinner inte alltid.. men målet är iaf ett pump- elelr styrkepass i veckan.
malin: ja det är en perfekt start på dagen! nej inte än.. vet inte riktigt var det körs i gbg, men ska kolla upp!