tisdag 31 mars 2009

Måsten

Alltså. Jag måste nog ha de här skorna! Jag menar verkligen MÅSTE! (Jag fyller år på lördag och det finns bara en Andréa Hultgren (åtminstone på hitta.se) i Sverige så det är bara att kolla upp min adress och skicka ett par 38:or! :D)Något annat jag verkligen MÅSTE är att skriva på uppsatsen. Igår skrev jag inte en enda rad och hittills idag har det inte blivit mycket gjort. Istället har jag fikat, provat ovanstående skor och blivit kär, tvättat och facebookat. Men nu ska jag tvinga mig att skriva åtminstone en halv sida. Vetenskapsmetodik är inte det bästa jag vet, så man får va nöjd med det lilla!

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Skulle gärna skicka ett par, men Lyxfällan-Charlie skulle redan nu svimma om han såg mitt kontoutdrag och andelen transaktioner på sportbutiker...

Sofy sa...

Tessan har dem i svart, skitsnygga!

kram

Löpning & Livet sa...

snorkfröken: hehe, jo jag känner igen det där..

sofy: ja, fast lila är snäåået snyggare :)