måndag 9 mars 2009

Gahh!

Jag blir galen! Jag HATAR telefonköer (andra köer också för den delen, men telefonköer är värst)! I över 30min har jag suttit med luren tryckt mot örat och med ungefär 5 sekunders mellanrum hört en röst säga: Det är några samtal före, stanna gärna kvar så tar vi strax emot ditt samtal. I 30 minuter! Nyss gav jag upp. Jag har inte tid med sånt här! Om det ska ta så här lång tid att komma fram via telefon, hur lång tid ska det då inte ta för dem att behandla vår ansökan om lägenhetsbyten??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig - men ÄNNU värre är när de spelar nån enerverande asdålig musik mellan pratet! Ggggaaaahhhhhhh!!!

Em Löfgren sa...

tror de gör så med flit... det e säkert ingen kö... de lyckas bara effektivt gallra bort folk haha! idiotiskt dock!!

Löpning & Livet sa...

mela: ja fan!

emliscoius: nej, jag lovar att det eg inte ens sitter nån där!!