onsdag 4 mars 2009

Sånt där skönt flow igen!

Alltså. Vissa dagar får jag verkligen INGENTING gjort. Igår var en sådan dag. Idag däremot har jag värsta flowet och är hur effektiv och produktiv som helst! Me like! Jag både mixar lite musik till mitt och Carros temapass, finputsar på min enkät som jag ska skicka ut till kvinnliga elitaktiva uthållighetsidrottare och kampsportare, mailar ut förfrågningar om hjälp med att få tag i kontaktuppgifter till dessa tjejer (har redan fått några bra svar!) och fixar med lite Premerarelaterade saker!

Min nya fina rosa sjal! (Jag övervann min poseningsmotvilja :P)


Lite senare ska jag promenera bort (härligt att ha dig på promenadavstånd!) till Powersus för att spana in nya lyan och dricka kaffe. Sedan favvojobbet mellan 17 och 22, hem och bums i säng för 04:30 ringer mobben eftersom jag ska jobba öppning på andra jobbet imorn. Puh, bäst att fortsätta vara effektiv!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner massvis med elitidrottande kvinnor inom uthållighetsidrott(orientering). Om du vill kan jag hjälpa dig att skicka ut några enkäter. Hör av dig!
Sofia.malmqvist@wikvvs.se

Emma Hultgren sa...

Ett tips, stäng av blixten.

Löpning & Livet sa...

sofia: åh vad bra! har mailat förbundet och ska se vad de svarar men annars hör jag absolut av mig!!

emma: jo jag vet, men det blev för mörkt då. var heller inte meningen att det skulle vara värsta bra fotot eftersom jag inte gillar att fota mig själv..

Anna (Orka mera) sa...

Skönt med flow! Dela gärna med dig med lite musiktips när du mixat klart :)

Erika sa...

Efter regn kommer sol, efter ineffektivitet kommer effektivitet :)

Anonym sa...

Jag känner igen mig. Idag har vart en sån där jobbigt in-effektiv dag. Jag tror att det blir så när man vill ha mycket gjort, då vimsar man bara runt och inget händer. Om man däremot inte känner sig uppstressad så brukar det hända desto mer! :(

Snorkkis sa...

Hoppas du sover effektivt också :); annars kan det bli svårt att få ihop sovtimmar. Vad kul att läsa om att du har ett bra flow!

Löpning & Livet sa...

anna: ja det kan jag kanske göra!

erika: ja det ligger nåt i det :)

malin: jo så funkar jag också.. om jag har för mycket så vet jag inte vad jag ska ta tag i först så slutar det med att jag inte gör nåt..

snorkfröken: jo jag försöker :)