söndag 8 mars 2009

Snöig söndag

Tidigare i veckan var det vår, det var jag helt säker på för det var varmt och jag började känna lite vårkänslor. Idag snöar det. Hur kan det komma sig? Var tog våren vägen? Alltså jag gillar ju snö, men inte på våren och inte när jag ska springa. Men idag har jag noll lust att springa inne så jag får väl trotsa vinden och flingorna och ge mig ut ändå. Eftersom det är "vilovecka" den här veckan blir det inget långpass i helgen. Igår var det extravila och idag blir det fartlek.


Till frukost äter jag samma mat som 99% av alla andra dagar. Jag tröttnar verkligen aldrig och kan längta efter just detta så mycket att jag ibland äter det även som kvällsmat. Sedan snart ett år tillbaka har jag hallon och solrosfrönhavregrynsgröten. Innan dess hade jag alltid banan och kanel. I ett par år. Sedan testade jag hallonvarianten och blev fast. Micrat ägg, kaffe med mjölk och juice står också alltid på mitt frukostbord. Numera lyxar jag allt som oftats till det med Brämhults färskpressade jordgubb- och apelsinjuice. Innan fick jag oftast nöja mig med vanlig apelsinjuice eftersom Martin tycker att denna är lite onödigt dyr, vilket jag i och för sig kan hålla med om. Numera har dock även han insett hur mycket godare den är, och även om han oftast köper billigare juice när han handlar händer det då och då att han kommer hem med lyxjuicen. Och snart kan jag ju köpa vilken jucie jag vill, då är det bara mina pengar det handlar om. Konstigt.

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ja visst är det konstigt - det går inte att tröttna på gröt!

Löpning & Livet sa...

ja visst är det konstigt!