söndag 29 mars 2009

I love it!

Egentligen kanske det inte är supersmart att träna när man är så bakis som jag varit idag. Men efter att ha sovit ett par timmar och insett att solen skulle lysa ett tag till kunde jag inte motstå att ge mig ut på den lugna jogg som trots allt var inplanerad (hade inte räknat med en riktigt så blöt tillställning..).

Efter att endast ha ätit frukost, lunch, en cola och lite chips var väl inte energinivån på topp när jag gav mig ut, men annat var det när jag kom hem. En helt ny Andréa. Eller kanske inte helt ny, men ny i jömförelse med den spillra jag var när jag vaknade i morse.

Sol, vår och frisk luft. Och inte ens musik i öronen (visserligen ofrillvilligt eftersom hörlurarna bestämde sig för att gå sönder), bara mina egna andetag, fötternas taktfasta trummande mot marken och lite fågelkvitter. I love it!

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

härligt att löpning kan bota baksmälla! kanske blir det jag får testa på söndag , för då planerar jag att vara grymt bakis =)