lördag 21 mars 2009

Lördagsplaner

Efter en dag med återhämtningsträning är det dags att hopp in och vicka lite så här på lördagsförmiddagen. Tänkte köra extensiva intervaller vilket i just det här passet betyder 4 intervaller på 6min där det gäller att ligga precis under mjölksyratröskeln och 85% av max. Däremellan 3min vila på 65% av max. Ett roligt och utmanande pass trots att vi aldrig går på max.

I eftermiddag står egentligen ytterligare ett intervallpass på schemat, den här gången 5 x 800m. Men jag skjuter nog lite på det passet och ger mig ut på en lugn och skön jogg istället. Dels är det långpassdags imorn, dels är jag fortfarande lite snorig och dels räcker det med ett intensivare pass.

Tiden mellan passen spenderar jag med att umgås med lite vänner. Fika och ta det lugnt bara.

Ha en underbar lördag!

2 kommentarer:

Susanna sa...

Tack detsamma! Linus vågar förresten ännu inte gå på ett 60 minuterspass, och det är nog ganska klokt, men lovande boka in sig på ditt pass på måndag :)

Löpning & Livet sa...

haha, men det är bra att han vill komma på måndag!