fredag 27 mars 2009

Hm..

Bläddrade lite i min kalender och insåg att jag fyller år om en vecka. Nästa lördag. Hur många år vill jag helst inte tänka på. Jag kan inte hjälpa att jag har åldersnojor. Jag försöker låta bli, men det går ju inte. Men det var egentligen inte detta jag skulle skriva om utan det faktum att jag nyss frågade mig själv om jag inte skulle gå en sväng till godisaffären men konstaterade att jag mer var sugen på rödvin. Va?? Jag som i princip alltid kan klämma ner en påse godis tar hellre ett glas rödvin i min ensamhet (missförstå mig inte, jag tycker det är rätt skönt att vara ensam emellanåt) Jag måste ha blivit gammal på riktigt! Gränsen kanske går vid snart 27? Ojoj, vad mycket äldre än 26 det låter. Jaja, ingen idé att noja över det, äldre lär jag väl bli. Tiden går ju sjukt snabbt och snart är jag väl 37..

Lite roligt föresten att jag, när jag var runt 20, föreställde mig att jag skulle få barn ungefär vid 27. Iallfall innan 30. Eh.. skulle inte tro de va.. :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

nej nej nej. gränsen får inte gå vid 27. inte vid 28 heller. vi säger 30 nånting va? snälla!!
jag är också nojig. och då är det ändå i höst jag fyller år.

Anonym sa...

nej nej nej. gränsen får inte gå vid 27. inte vid 28 heller. vi säger 30 nånting va? snälla!!
jag är också nojig. och då är det ändå i höst jag fyller år.

carro sa...

Äsch, 27 är väl ingen ålder att nojas över;). Personligen tyckte jag att det är väldigt skönt när jag närmade/passerade 30. Just av den anledningen att man blir mer och mer bemött med respekt från sin omgivning. Jämfört med "det klappandet på huvudet" som man kunde råka ut för innan(ibland). Mognadsprocessen man får på köpet är oxå rätt behaglig:)

Nåvä, det jag egentligen ville var att fråga om ditt backintervallpass tidigare i veckan. Hur kör du vilan mellan (nedjogg,ståvila?), och hur länge? Tack för tipset om backe;)

Anna (Orka mera) sa...

Haha, det är roligt det där med gränsen för när man blir gammal. Den flyttas HEEELA tiden. Min gräns ligger nu över 40.... För vid 35 år fyllda med två barn känner jag mig fortfarande inte en dag över 23! Sen får man inte titta så noga i spegeln, men det är en annan sak.... :)

Anna sa...

Känner igen mig i det där. Nu är jag 32 och tycker fortfarande inte om att tänka på hur mycket jag fyller. Jag har ju barn nu men fram till 31 så var det ett big no no. Precis som Anna känner jag mig inte en dag över 25! Kanske hjälpte det lite när busschauffören igår frågade om jag skulle ha en vuxen eller barnbiljett:)

Anonym sa...

Jag fyller 28 om några månader... Känn på den du! Fy sjutton vilken noja jag har...:( Och ALLA mina kompisar ska ha barn snart... Typ. Varför har alla så bråttom!? /Majsan

Susanna sa...

Ja du får allt släppa nojan och börja fundera ut vad du ska önska dig av mig istället :D

Löpning & Livet sa...

sara: haha, ja den går vid 30+ bestämmer vi nu! :)

carro: haha, om ett år kommer jag tycka så, då kommer jag noja mig över 28års dagen.. :)

Appropå backlöpningen så vilar jag "bara" genom lugn jogg nedför. alltså ingen ståvila.. eller jag kanske stannar till några sekunder på toppen innan jag vänder och joggar ner, men inte mer..

anna 1: Skönt, då behöver jag inte oroa mig på ett tag då ;)

anna 2: haha, sånt är skönt! Jag brukar iofs få visa leg på de flesta ställen som kräver det (tom 18-år gräns) samt få höra att folk alltid tror att jag är ybngre, så jag får väl anta att jag iaf inte ser gammal ut :)

marie: ja, det är det jag alltid tröstare mig med; att du är nästan ett helt år äldre! :D

susanna: haha.. ska fundera lite.. :)

House Of .... sa...

jaaa, jag är så glad=) Men det är tragiskt när man inser hur klen man är.. man får träningsvärk av ingenting;) Men jag har saknat att ha träningsvärk så jag är bara glaaad=)
massa kramat till dig

Snorkkis sa...

Men har du kollat i ett av de senaste Runners numret där det var en time-line på när man presterar bäst på marathon... tror att det för tjejer låg omkring 28 :)

Och jag lovar - att vara 27 är super, jag är det nu, och det är faktiskt bra.

Löpning & Livet sa...

ingela: men du är ju en kämpe så snart är du tillbaks starkare än någonsin!

snorkfröken: ja! det finns alltså något positivt med att bli 27, och 28 ;) Det är kanske sen det går utför då.. :)

Unknown sa...

Tro mig, det går inte utför alls, man är bara så gammal (ung) som man känner sig! :)