lördag 21 mars 2009

Ibland är livet härligt!

Solen strålar från en klarblå himmel, jag fick massa beröm efter cykelpasset och i eftermiddag får jag springa igen!

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Grattis till lyckat cykelpass! Och hoppas löpningen var njutbar den med. Ang. vätskebältet: Jag hade också lite funderingagr om var det ska sitta. När jag la det på mig, hade jag det först på bäckenet, men det rutchade upp, och hamnade i midjan, vet inte riktigt hur man ska få det att hållas lägre ner.

Christopher sa...

You run again today? Oh!

RESPECT! :-)

I barely managed a 60 min
CT-session... :-(

(180 Watts average - sure,
sure - but thats really
nothing compared to your
training!)

Löpning & Livet sa...

snorkfröken: ja, det var samma för mig! men det funkar rätt bra att ha det i midjan.. även om det inte ser så snyggt ut :)

christopher: every day (almost)