torsdag 5 mars 2009

Men:

Även fast jag hade grym mjölksyra i benen under konditionsövningarna körde jag på ganska bra om jag får säga det själv. Och jag gjorde mitt allra bästa, och presterade på topp, i alla styrkeövningar. Utom på pushupsen. Där har jag totalt tappat stinget. De senaste veckorna har jag varken haft orken, viljan eller styrkan. Bäst att bättra sig!

Backträningen gick ok. Första backpasset sedan i sensomras och dessutom i motvind och i en för brant backe. Men jag höll trots detta en någorlunda jämn fart och ett bra steg hela serien igenom. Dock var puslen väldigt hög under både upp- och nedjogg som under joggen nedför backen. Sedan dess har jag känt mig lite hängig men jag hoppas att det bara beror på sömnbrist och att ingen förkylning är på intåg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt jobbat! Usch, jag har inte heller tränat back-intervaller sen i somras. Får ångest bara av att tänka på dem! :(

MarathonMia sa...

vila lite och sov en extra halvtimme så motar du bort den där tröttheten...

lite bra mat och push upsen är på plats igen!

Du är grym.

Löpning & Livet sa...

malin: fast jag tycker det är rätt kul! fast jobbigt också såklart..

mia: tack söta!