onsdag 30 januari 2008

Kort intervall

Dagens intervallpass gick superbra! Kände mig lätt i kroppen och pigg i benen. Kanske var det gårdagens goda godis som bidrog till detta, vem vet.. Lite extra energi i lagren skadar ju aldrig..

Var iallafall kort intervall som stod på schemat, men jag gjorde inte riktigt som Mr Szalkai ville. Jag förlängde varje intervall med 10 sekunder (mest för att det blev enklare att räkna), tog 45 sekunder gåvila mellan varje intervall istället för 45 sekunder ståvila eftersom jag tycker att jag blir kall och att pulsen sjunker för lågt när jag står still. Sen blev det en intervall extra också och lite längre uppvärmning och nedvarvning. Så himla skönt att det kändes bra! Känns som om det var längesen nu..

Shoppingen gick också bra, även om det mest var nödvändiga saker jag köpte och inte hittade varken nån klänning till bröllopfesten eller några billiga men snygga jeans. Resultatet blev iallafall en BH, en väska och örhängen från HM, Face Wash och Warming Mineralmask från Body Shop och en lunch med min braiga kompis Ellen!

Det här har varit en bra ledig dag!

2 kommentarer:

karin sa...

Hej tjejen,
hittade nyss hit, kul med fler snygga tjejer som är inne på löpning;)

Kör hårt!!

Kram
Karin

Löpning & Livet sa...

karin: haha.. kul att di hittat hit!