söndag 27 januari 2008

Shopping!

Här har det shoppats minsann! Nu på eftermiddan var vi iväg till löplabbet för att köpa nya löpskor till Martin vilket var väldigt välbehövligt vill jag lova! Jag fattar inte hur han har kunnat springa i dom gamla nu den sista tiden, de var verkligen slitna! Men nu har han, efter nästan en timmes väntan på vår tur, ett par sprillans nya Asics Gel Foundation på fötterna. Hihi han står faktiskt och diskar med dom på fötterna nu. Jag hoppas dock att han skippar att sova i dom inatt. Det gjorde jag med ett par nya röda skor en gång när jag var liten, haha.

Själv har jag varit på Stadium och shoppat ett par trekvartslånga mjuka och sköna Nikebyxor som kommer vara perfekta att ha i gymmet och på krafttag. Jag har letat jättelänge efter ett par bra byxor som inte är löptights eller fula eller obekväma eller för varma.. Skönt att äntligen ha hittat några! Först hade jag spanat in ett par Nike Soul Knit Capri men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att hur snygga de än är så kommer de vara för varma och för opraktiska. Det blev istället ett par Nike Knit Capri och även ett superfin mörklila linne av modellen Nike Racerback Tank. Bättre att få två saker för samma pris som en också!

Nu är det bara sportbhar i massor som jag behöver.. Och ett nytt löplinne.. och nya löptights.. och massa annat.. Men nästa gång jag ska ut på stan får det nog bli jeans- och klänningsjakt. Och tröjjakt.. och skojakt.. Suck, det är så mycket man behöver..

2 kommentarer:

Sofy sa...

Vilken mysig helg du verkar ha haft gums! Långpassen ÄR sega, det är dess natur, häng i bara så ordnar det sig! Önskar att jag kunde springa, mitt knä bråkar järnet med mig! aj, aj... Ny vecka, nya tag!

Löpning & Livet sa...

Sofy: Ja det har faktiskt varit en alldeles perfekt helg om jag tänker efter :)
Jobbigt med knät! Hoppas det blir bra snart!!