måndag 28 januari 2008

Monstervecka

Jag har nu en vecka som kommer bestå av nära 50 timmars jobb framför mig. Utöver detta ska jag försöka klämma in all träning som står på schemat. Det kommer bli en jobbig vecka och jag kommer inte hinna vara särskilt social. Men så är det ibland när man är timanställd och behöver få ihop tillräckligt med timmar så att man får en lön man kan överleva på, man kan inte tacka nej till det jobb som erbjuds, vem vet hur det kommer se ut resten av månaden.. Som det ser ut nu kommer nästa vecka vara superlugn så jag får ta igen mitt sociala liv då!

Idag står, förutom åtta timmars jobb, iallafall lätt distanslöpning och krafttag på schemat. Egentligen var kort intervall inplanerat men eftersom tiden mellan de två passen blir så kort nu när jag jobbar längre än vanligt, bytte jag plats på dagens och onsdagsens löppass. Hoppas att det ska funka.. Imorn däremot blir det inte mycket rörelse förutom det lilla jag rör på mig på jobbet. Då ska jag bara totalslappa hela eftermiddan! Ligga i soffan och kolla på Greys kanske, läsa lite och dricka massa te! Tyvärr ska vi tvätta också, men det försöker jag förtränga så länge..

4 kommentarer:

lina sa...

Oj, vilken fullbokad vecka! Så är det ibland, man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Ha en bra vecka trots mycket jobb!!!

Löpning & Livet sa...

lina: ja det är bara att bita ihop och tänka på nästa veckas ledighet :) Hoppas du också får en bra vecka!

j sa...

een massa te plus grey's är en bra kombo! :)

Löpning & Livet sa...

josefine: Ja det är helt ok :)