fredag 11 januari 2008

Helg!

Jag lyckades faktiskt skrapa ihop hela 7 km på löpbandet. Väldigt bra gjort av mig med tanke på att det gick vääldigt segt. Som tur var hade jag herrarnas kombinationsstörtlopp på tv framför mig och när snyggingen (och värmlänningen!) Markus Larsson zoomas in fick jag lite extra krafter, haha. Nä men tiden gick iallafall lite snabbare när det var nåt kul att kolla på. Efter löpningen körde jag lite överkroppsstyrka. Men det blev inte så mycket för jag var trött och seg. Borde ju såklart ha stoppat i mig nåt kolhydratrikt direkt efter jag gått av bandet för att orka, men det glömde jag totalt bort. Hur jag nu kunde göra det. Jag som är så nojjig att jag inte ska få i mig allt jag behöver..

Efter lite sovande, fika och luggklippning är det nu dags för sushi och slapping i soffan! Men först får jag nog ta en huvudvärkstablett för mitt huvud håller på att sprängas. Imorn blir det ikea!

1 kommentar:

Sofy sa...

Hej! Äntligen tillbaka efter två hektiska dygn då bloggandet fick stå tillbaka. Bra gjort att du fick ihop 7 km! Den där känslan av seghet är inte skoj, men 7 km är ändå 7 km...tänk vad många som aldrig springer över 5 för att de liksom fastnat på den rundan. Åh vad härligt det lät med sushi... jag ska strax äta frukost, vaknade 05.20 och kunde inte somna om, nu är det snart dax att ta tag i den biten... har inte velat väcka prinsen! ( fast... på 28 kvadrat hör han nog mitt knappande på datorn ändå, ha, ha...)

Hoppas på en underbar helg tjejen, och tack för kommentarerna, de värmer!