tisdag 22 januari 2008

Utmaningen

Så blev jag också utmanad till sist :) Jag blev så glad när jag läste Sofys blogg och såg att jag var med på hennes Wall of Fame! Även om jag i första hand skriver bloggen för mig själv för att jag älskar att skriva (och få ur mig mina känslor) är det alltid kul när andra läser, kommenterar och faktiskt gillar det jag skriver!

Såhär lyder iallafall utmaningen: "Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!?"

Så ska jag försöka göra en lista då.. Jag läser väldigt många bloggar, mest träningsbloggar/hälsobloggar eftersom de ger mig inspiration och motivation till min egen träning. Även om jag inte alltid håller med om allt som alla dessa underbara människor skriver om så älskar jag att läsa om deras framsteg, motgångar och liv i allmänhet. Jag läser som sagt massa bloggar och har säkert glömt nån som jag egentligen tycker är superbra, men här kommer en lista på de jag gillar mest (utan inbördes ordning) för tillfället:

Sofy mot marathon och fornstora formtoppsdar: En relativit ny blogg som jag har följt nästan ändå från början. Detta är en tjej som genom sina inlägg ger mig massor av inspiration! Att hon är föredetta elitalpinist är ett extra plus eftersom skidåkning länge var en stor del av mitt liv också!

Puma: Den här bloggen är en av de första jag började läsa för drygt ett år sedan. Jag gillar fortfarande den outtröttliga energi denna tjej verkar ha!

Orka mera: Här får man följa en 34-årig småbarnsmammas träning och liv. Kul att få en inblick i hur mycket viktigare planering kommer bli den dag man själv kommer att få barn!

Linas sida om mat: Här lägger dietisstuderande Lina ut massor av recept och bilder på mumsig mat. Jag är så himla imponerad av människor som har tid och ork att lägga ut så himla fina bilder i sin blogg! (Jag måste bli bättre!) Det bästa av allt med denna blogg är att det inte bara är recept på sk "nyttiga" saker, utan bakverk samsas med bra mellanmål och lyxiga middagar!

Sparkibaken: Här får man följa en tjej som verkar ha världens energi! Hon instruerar en massa och hinner samtidigt få in sin egen träning. Antar att det stavas planering här igen.

Gymglam: En glammig tjej som bland annat instruerar i Funk, jobbar på Nike och lägger upp massa snygga bilder på olika träningsoutfits! Jag vill bara gå in på Nikestore och köpa hela butiken varje gång jag läser denna tjejs blogg!

River springer: En göteborgskille som tränar inför Göteborgsvarvet precis som jag. Kul att läsa om en killes tankar och funderingar som omväxling!

Emliscious: Ytterlgiar en tjej som sprider energi och glädje genom sin blogg! Att hon dessutom rider och har egen häst gör ju saken ännu bättre! Det är så kul att läsa om hennes tidiga mornar i stallet och drömma sig tillbaka till tiden när jag själv fick uppleva detta! (Snart måste jag börja igen!!)

Mjölksyra: Här skriver två tjejkompisar om sin träning och till nästan varje inlägg finns massa fina bilder. Jag gillar bloggar med mycket bilder, det blir roligare så!

Facehunter: "a man out and about in london and beyond: eye candy for the style hungry" Ett skönt avbrott från alla träningsbloggar! Superfina bilder på superfina tjejer och killar ute i världen! Man blir inspirerad och glad av att titta på dessa fina bilder! (Och önskar att man hade lite mer pengar så att man kan gå ut och shoppa!)

6 kommentarer:

Em Löfgren sa...

ohhhhhhhhhhh thanxz!! shit vad lycklig jag blev nu! och sugen på att blogga mer om pållen! haha!!

lina sa...

Tack!!! Jätteglad blev jag nu!

Terese sa...

Nu fick jag plötsligt lite energi i min sega tosdag. Jag tackar och bockar och lägger in dig på min länklista.

Anna (Orka mera) sa...

TACK!!! Så glad jag blir :)

Mjölksyra sa...

TACKTACK!! Så roligt att få vara med på dn lista!! *GLAD*

Anonym sa...

Åh, tackar! Kul att få vara med på din wall of fame. Ska ta tag och skriva en likadan. Vem vet, du kanske dyker upp där? Håll utkik :P Hehe.