tisdag 1 januari 2008

2008

Jepp nu är det ett nytt år igen. Ett år som jag ska försöka göra till något bra! Nyårsfirandet igår var kul även om det kunde ha blivit lite mindre alkohol. Jag är nämligen inte så pigg idag. Men så är det ju bara nyårsafton en gång på året så det gör inte så mycket. Vi kom hem någon gång efter fyra och sen åt jag lite mat och sånt för att minska den kommande bakfyllan lite, så jag kom nog inte i säng förän efter fem. Men trots det gick jag upp redan runt elva. Dock bara för att parkera mig i soffan och kolla på två avsnitt av Greys Anatomy. Sen blev jag trött och kröp ner i sängen igen. När jag vaknade igen var klockan nästan fyra på eftermiddan och jag fick lite panik för att jag sovit bort hela dagen. Men nu mår jag iallafall lite bättre och ska försöka fixa ihop lite mat. Jag borde skämmas som inte har ätit nåt annat än lite chips, en och annan godisbit och en burk cola zero, men aptiten är som bortblåst. Men nu får jag tvinga i mig nåt så att jag orkar träna imorn. För då börjar 2008 års träningsår!

Inga kommentarer: