måndag 21 januari 2008

Idag

Idag blir det en hård och jobbig dag trots att jag är ledig. Först står fartlek på Szalkais halvmarthonprogram och ikväll ska jag på krafttag (BP). Fartleken oroar jag mig inte så värst mycket över, det blir nog bra, men krafttag däremot.. Hm.. var ju över en månad sen sist, så det kommer inte bli ett lätt pass direkt.. Dum som jag är vägrar jag ju att ta av så värst mycket vikter utan kör på i princip som vanligt, med några få undantag. Men det kommer jag få ångra. När passet är slut kommer jag vara totalt slut vilket i och för sig kan kännas ganska bra, men imorn kommer det nog inte kännas särskilt bra. Om jag ens tar mig upp ur sängen.. fast å andra sidan kommer jag att få träningsvärk även om jag skulle ta av massa vikt, så det är väl bara att bita ihop och skylla mig själv för att jag har slarvat så.. Jag har ju tränat styrka i gymmet, men det är ju en helt annan grej. Där blir det explosiv styrka medans krafttag är uthållighetsstyrka. Jaja det blir som det blir.. tur att jag planerat in vila imorn. Det kommer att behövas!!

Nu tittar solen fram lite så jag ska nog skynda mig att byta om att ge mig ut på det där fartlekspasset som Szalkai vill. Sen blir det megaslapping och laddning inför kvällen!

Inga kommentarer: