torsdag 17 januari 2008

Vill ha!

Måste bara skrapa ihop sisådär 12000 kr först.. Suck..

3 kommentarer:

Sofy sa...

Åh sweet! Förstår att du vill ha!

Angående size zero. Jag blev så störd att jag stängde av. Helt sjukt att de visar det, jag tror faktiskt att även om tanken är god, dvs, att visa hur fel det blir, så blir effekten den motsatta. De som vill se ut som 11-åringar får receptet och kan sätta igång. Suck.

tack för att du håller på mig gällande den torkade frukten! Klart jag vet att det är massa socker i torkad frukt, men fem russin, komigen liksom! Sen är det ju en annan grej att äta en PÅSE med torkade aprikoser eller så. Då skulel nog en kaka kanske vara bättre rent kalorimässigt, ha, ha...

Lycka till med festklänningsshopping! (jag hade röd kostym på mig på ett bröllop en gång, då jag bara skulle gå på vigseln i kyrkan och inte på festen, jag tyckte jag var jättefin och det tyckte nog de flesta. Men en tjej var ju naturligtvis tvungen att kommentera att om man har rött på sig så betyder det enligt "gammal regel/tro" att man legat med brudgummen... Störde mig sjukt mkt på hennes uttalande att jag var arg i typ två dar efteråt. kan vara bra att känna till om du tänkt ha den röda klänningen! :)

Em Löfgren sa...

ohh me too me too!!! fast egentligen hellre en grön!! I love grönt!!

Sofy sa...

Tack för kommentaren sweetie! Även om den inte direkt hjälpte. Idag var ingen bra dag, men den blev genomförd och sockret har ännu inte blivit rört. Jag tar med mig dagen som en seger trots allt.