onsdag 16 januari 2008

Varning!

Idag är jag gnällig och på dåligt humör. Bara så att ni vet alltså. Jag känner mig som världens fetaste person (nästan iallafall) och är lite lagom snorig och trött. Plus att det har regnat och blåst ute i hur många dagar som helst och kommer att fortsätta många dagar till antar jag.

Jaja, vissa dagar bara är så här dåliga. Imorn är det torsdag och vi kanske (hoppas hoppas!) får reda på om vi får förstahands lägenheten eller inte. Då kan jag börja planera hur vi ska inreda den lägenheten vi kommer att bo i. För en lägenhet får vi ju i vilket fall som helst. Jag ska försöka påminna mig om det när det känns allt för tråkigt..

Denna bok skulle passa att läsa idag..

5 kommentarer:

Sofy sa...

Suck. Hate those days. Men du. En ny lägenhet blir kanon! Att du snart kommer att vara frisk är kanon! Att du orkar springa långt och länge är kanon! Att du har bloggvänner som läser och kommenterar är kanon! Att du kan lyxa och äta en god lunch om du vill är kanon!

Hepp hepp pepp!

Em Löfgren sa...

du är den jag var igår! fy fsaen... det enda jag kan säga är att din morgondag blir bättre! min är det iaf! så var så sur du vill, imorgon är det bättre =)

Löpning & Livet sa...

Sofy & Emliscious: Tack för stödet :)Jag känner mig mycket bättre nu!

Anonym sa...

ja, den boken är sådär halvmysig, man blir lite gladare faktiskt. Tänka sig!

Löpning & Livet sa...

Moa: Ja man kanske skulle köpa och läsa den..