måndag 21 januari 2008

Ja!!

Krafttagspasset gick superbra! Äntligen nåt som går som jag vill! Visst var det väldigt jobbigt, sista axel- och underarmslåten var inte kul och det kändes om om min mage skulle sprängas i slutet av maglåten, men det gick! Jag la på samma vikter som jag hade innan uppehållet, det trodde jag inte att jag skulle orka, men jag kände mig nästan som världens starkaste.

Appropå vikter, jag förstår inte varför alla lägger på så lite. När man kollar runt i salen så har alla minivikter på sina stänger. Det kanske är en och annan kille som har lagt på rejält, men annars är det inte mycket att hurra för. Tror de att de ska se ut som body builders om de lassar på lite eller? När man kollar på dessa tjejer (de som tränar med minivikter alltså) kan man förstå att folk har fått för sig att man inte kan bli stark och få muskler av body pump. Men om man vågar lägga på max så funkar det visst! Jag tränar i gymmet till och från under året, men den mesta styrketräningen får jag genom krafttag och jag har blivit både starkare och fått synligare muskler av detta. Så det funkar visst!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Akta dig Andréa... i morgon kommer du vakna till arnoldarmar och stallone-lår. Promise ;)

Öka, öka, öka! Grattis till passet, skönt att det gick bra!

Löpning & Livet sa...

Sofy: Haha! Ja den risken tar jag :) Däremot kommer jag nog att vakna med ont i varenda muskel, men det är bra, då vet man att man lever!