fredag 18 januari 2008

Fredag

Det betyder ju helg för de allra flesta. Men inte för mig inte. Egentligen jobbar jag varannan helg, men nu blir det fjärde helgen i rad som jag jobbar. Förutom förra lördan då jag var ledig. Skulle ju egentligen varit ledig hela förra helgen, men eftersom en av tjejerna inte kan jobba mer fick jag hoppa in. Men nästa helg, då ska jag vara megaledig!

Igår blev det ett ok fartlekspass och idag blir det helgkroppsstyrka. Sen blir det nog vila hela helgen eftersom jag jobbar i princip hela dagarna. Hade planerat att springa hem från jobbet imorn, men eftersom det ska bli storm är det nog ingen bra idé.

Ikväll ska jag hem till Ellen och kolla på massa avsnitt av Greys Anatomy och dricka nåt glas rödvin, mums! Kan ju hända att det blir lite godis eller nåt annat gott också så det ser jag fram emot. Vin, vänner och mumsiga saker gillar jag! Imorn kväll kanske det kan bli lite champange för att fira att vi fick förstahandslägenheten, vi får se.. Vi måste bara prata med bostadsbolaget och boka in en tid för kontraktsskrivande. Jag vågar inte fira innan jag vet att vi verkligen har fått den.. Lite jobbigt att ringa tjejen vi skulle hyra av i andra hand bara, men det kan väl inte vara så svårt att hitta nån annan som vill hyra hennes lägenhet.. Och hyran får hon ju ändå.. Känns ju sådär att betala hyra för en lägenhet vi aldrig kommer bo i, men vi tjänar ju in de pengarna på mindre än ett år eftersom hyran är så mycket lägre i förstahandslägenheten.. Och om vi har tur kanske nån kan flytta in första mars så vi bara får en månads dubbel hyra.. Skönt att det inte blir flytt förän månadsskiftet april-mars också, då har jag lååång tid på mig att planera och köpa saker :)

1 kommentar:

lina sa...

Låter som mysig kväll! Hoppas du får en bra helg, trots jobb:)