torsdag 10 januari 2008

Mat

Med tanke på min utbildning så borde jag kanske älska att laga mat.. Men det gör jag inte. Ibland tycker jag om det, jag tycker att det är riktigt kul. När jag har fulla kylen och frysen med mat och ingredienser att väla mellan. Och fantasi. Om inte så gillar jag det inte. Idag har jag en halvfylld kyl, lite qournbitar i frysen och de vanliga bassakerna i "skafferilådan". Så om någon har nåt tips på nån god vegetarisk rätt är jag oändligt tacksam. För jag har ingen fantasi idag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

linser pasta och pesto vettja. funkar alltid.

lina sa...

Har just hittat din blogg tycker om den! Är lite nyfiken på vilken utbildning du har?

Löpning & Livet sa...

Jenny: Ja eftersom du fortfarande lever efter att ha ätit det så mycket så borde det ju funka :)

Lina. Va kul! :) Jag har läst ett program som heter Kost och friskvårdsprogrammet vid Göteborgs Universitet. Har nu en kandidatexamen i kostvetenskap och får kalla mig kost och friskvårdspedagog. Funderar på att läsa ett fjärde magisterår till hösten, men vi får se hur det bli med jobb och sånt först.. Om du är intresserad finns en länk till programmet på min länklista.