onsdag 16 januari 2008

Solen tittar fram!

Jag tror nästan inte det är sant, men solen har precis tittat fram! Det var inte igår direkt.. Nu blev jag genast på mycket bättre humör! Så nu är jag nästan på topp igen. Tänk att det kan svänga så snabbt, haha. Nu är det i och för sig inte bara solens förtjänst att jag är gladare. Löpbandspasset gick riktigt bra och jag är nog inte så snorig som jag trodde! Visst var det jobbigt men jag kände mig trots det ganska pigg. Hade inte planerat alls vad för typ av pass jag skulle köra när jag klev upp på bandet utan tänkte först se hur det kändes. I början gick det visserligen rätt segt, men sedan utvecklade det sig till nåt slags tempopass. Det känns bra! Särskilt med tanke på hur jag kände mig i kroppen igår. Då var det bara sängen, soffan, godis och te som gällde. Men idag är det megaträningsdag med två pass!

Yterligare en sak som har gjort mig på bra humör är de gulliga komentarer jag fått. De betyder mycket så fortsätt med det. Och alla ni andra som jag vet brukar läsa kan ju börja komentera lite någongång ibland också!

Nu ska jag äta upp det sista av lunchen och sen ska jag läsa och kanske (hm.. ganska säkert) sova lite. Sen blir det spinning och besök av systeryster ikväll.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med sol! Har inte sett solen på evigheter nu känns det som!

Anonym sa...

Låter som en mysig kväll. Jag vill också se solen... Åh!

Sofy sa...

Sol!? Åh, inte för att du inte är förtjänt av den, men ändå...den kunde gärna fått vara på besök i sthlm också. Här är grått och trist. Bra jobbat med löpningen. Tempolopp bränner bra! Spinning idag också, wow, vilken dag! Grattis!

Löpning & Livet sa...

bille/mjölksyra & moa: Ja äntligen var den här. Tyvärr bara för några minuter, men ändå!

Sofy: Ja nu har jag fått tillbaka lite av min motivation. Hoppas den håller i sig mer än en dag bara :)