lördag 26 januari 2008

Ledig lördag!

Lite störande att Regnet öser ner utanför och att Martin har åkt till Jönköping för att se hockey och träffa kompisar just den här helgen när jag är ledig.. Men men jag får väl underhålla mig själv då. Och det ska jag minsan göra! Först ska jag skriva en inköpslista och sen ska jag åka till Ica maxi och handla massa goda saker! Precis som många andra skrivit tycker jag också att det är skönare att handla själv. Då kan man gå runt och sega och kolla runt och lägga ner lite nya saker i vagnen. När Martin är med ska allt helst gå så snabbt som möjligt och. Det är dock lite jobbigt att bära hem allt själv, speciellt en regnig löningslördag som denna när vagnen är proppad med folk. Men men man kan ju inte få allt.. I eftermiddag ska jag försöka ta mig ut på ett 5-6km lätt distanspass.. Känns dock inte alltför lockande så vi får se hur det blir med den saken.. Kanske går jag förbi Ellens jobb och dricker lite kaffe istället.. Ikväll ska jag iallafall bara vara för mig själv och dricka te (kanske äta lite godis också om jag är sugen) och kolla på Greys Anatomy! Ibland är det skönt att bara vara med sig själv!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Känner verklgien igen det där med att handla ska gå fort, och själv ser jag det som en njutning. Att handla god och noggrant utvald mat är mycket mer tillfredställande än att handla kläder.. Haha.

Sofy sa...

Låter ändå som en mysig dag tycker jag!!! Inga måsten, bara göra det man känner för. Perfekt.Ha det toppen!

lina sa...

Låter väldigt mysigt! Att handla mat hör till mina favoritsysselsättningar, och att bara vara själv ibland kan faktiskt vara hur skönt som helst! Ha en fortsatt trevlig helg!

Löpning & Livet sa...

msfatso: Haha ja nästan.. fast jag gillar nog klädshopping lite mer iaf :)

sofy: Ja det varit en bra dag hitills och kommer förhoppningsvis fortsätta vara det!

lina: Ja ibland är det välsigt skönt att bara vara själv, slippa ta hänsyn till nån annan och göra precis vad man känner för!