tisdag 22 januari 2008

My best friend Jenny

I eftermiddag ska jag hem till min bästis bästis Jenny! Eller egentligen är hon inte min bästis bästis, hon är nog mer min syster.. Vi har kännt varandra sedan vi var fyra år, det vill säga snart 22 år!! Helt sjukt egentligen! Det är ju bara ett år mindre än jag kännt min riktiga syster som ju fyller 23 år i år. Och min halvsyster har jag ju bara kännt i snart åtta år (kan ju i och för sig bero på att hon är just åtta år, men ändå). Rätt coolt egentligen :)

Jag minns egentligen inte så mycket om hur vi blev bästisar, men det jag kommer ihåg är iallafall supergulligt! Jag minns att Jenny kom hem till mig en dag när jag var ute i trädgården med mamma. Hon var klädd i jeans från topp till tå, byxor och jacka, och i handen hade hon en bukett tussilago som hon gav till mig. Sen den dagen var vi bästisar. Tror jag iallafall. Vi hade antagligen träffats någon gång innan, men det minns jag inget av. Och vi lekte ju med två andra tjejer som bodde i området också, men det blev mer och mer att vi lekte för oss själva. Och trots att vi inte hamnade i varken samma förskola eller i samma klass när vi började skolan så fortsatte vi att vara kompisar och leka på raster och efter skolan. Inte förän i gymnasiet hamnade i i samma klass men trots det har vi fortsatt att vara vänner under alla år. Även fast vi inte har riktigt samma intressen. Jag älskar ju att träna medans hon inte gillar det lika mycket, hon är väldigt kreativ av sig och målar och designar och sånt. Jag tycker i och försig också att sånt är kul, men det är inget jag är bra på. Vi hinner inte träffas så mycket nu för tiden, även fast vi bor i samma stad, men när vi träffas är allt precis som vanligt. Vi beter oss mer som syskon än som kompisar och det känns tryggt att veta att hon alltid finns där för mig när det verkligen behövs. Jag hoppas att hon känner att jag finns där för henne också!


Jag skulle kunna skriva en hel bok om vår vänskap och alla galna och roliga saker vi har gjort genom åren. Men det har jag inte tid mest just nu. Istället ser jag fram emot kvällens middagsdate! I love you!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

vilket härlig inlägg! det är underbart att ha såna nära vänner!! tror hon kommer bli megaglad när hon läser vad du skrivit!!

Anonym sa...

vad sött! Sötnos. Jag blir nästan lite rörd av sånt här.

lina sa...

Vad mysigt! Ha en bra kväll!