torsdag 17 januari 2008

Size zero

Igår såg jag ett sjukt program på tv som handlade om en tjej som skulle bli en size zero på 30 dagar. Jag såg ett liknande program i våras och då blev jag arg. Nu blev jag ännu argare! Visst kan jag förstå syftet med att de visar hur sjukt det är att ha en kropp som en elvaåring när man är vuxen, vad som händer med kroppen osv. Men tyvärr finns det människor (tjejer) där ute som inspireras av detta och tar efter. Så det bästa är nog nästan att inte visa sånt alls..

Föresten så fattar jag inte hur hollywoodtjejer orkar leva och ännu mindre kan bli gravida! De måste ju gå runt och vara dödströtta, må superdålig och vara arga som bin. Visst i början blir man ju hög av svälten, men tillslut måste de väl ändå börja må dåligt. Men de tar väl droger som gör att de inte känner nåt. Hur de kan bli gravida är ett stort mysterium. Hur lyckades Nicole Richie med sin utmärglade kropp bli gravid och sen behålla och föda ut ett friskt barn? Antingen måste hon (och alla de andra) vara superfertil eller så tar hon (och alla de andra) hormoner för att kunna funka normalt..

Det är en sjuk värld vi lever i..

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

ja för hur mycket de än poängterar att detta program visas i AVSKRÄCKANDE syfte så kommer massa unga tjejer med en störd uppfattning om mat och den egna kroppen att ta programmet som inspiration!! jag blir oxå arg!!

Puma sa...

håller med om att gårdagens program mer inspirerade än avskräckte. speciellt när man såg vilka snabba resultat hon nådde, och när hon på slutet såg glad och lycklig ut när hon firade sin size 0-lycka.

Anonym sa...

jag såg med. hollywood måste vara tråkigt för alla där måste vara så jävla sura.

lina sa...

Såg inte programmet, men det är verkligen sjukt! Förstår inte heller hur alla supersmala hollywood stjärnor kan bli gravida och föda friska barn? Kroppen borde ju sluta funka som den ska tycker man!

Löpning & Livet sa...

Alla: Va bra att jag inte är ensam om att bli arg :)