söndag 13 januari 2008

Stopp i hjärnan

Ja nåt fel är det iallafall för jag har inget att skriva om. I veckan har jag gått och tänkt på massa bra saker men jag har inte riktigt haft tid att skriva ner dom. Det har jag inte nu heller eftersom jag jobbar. Och har nåt slags stopp i hjärnan. Men kanske imorn. Om min hjärna funkar bättre då vill säga. För nu är den som sagt helt konstig. Jag vet knappt vad jag gör, så jag hoppas det inte kommer in massa folk och ska teckna medlemsskap och sånt så att jag måste tänka. Nä, när jag stänger här klockan sju ska jag raka vägen hem till soffan. Hoppas maten står på bordet!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Usch vad segt. Hoppas du fick rätt med din förhoppning om mat på bordet. DET är lyx!

Löpning & Livet sa...

Sofy: Maten stod inte på bordet, men väl i ugnen :) Så det vara bara att lägga sig och slappa ett tag innan maten serverades. Ibland är det bra att ha en pojkvän =)