måndag 7 januari 2008

Idag!

Idag måste jag känna mig frisk och pigg hela dagen så att jag kan springa! Jävla jobbig förkylning som kommer och går lite halft sådär men aldrig bryter ut på riktigt, jag blir galen snart! Det där med pigg kan jag nog glömma i och för sig eftersom jag bara sovit lite mer än fem timmar inatt. Men frisk skulle vara trevligt att känna sig åtminstone. Och än så länge känns det iallafall ok.

Igår hände faktiskt en bra grej som jag kanske inte borde berätta om förän alla papper är påskrivna och så, men jag har ju som bekant lite svårt för att behålla några hemligheter..
Vi fick lägneheten!! Ska skriva kontrakt på tisdag! Så det känns superbra! Nu slipper jag oroa mig för att SGS ska ringa och säga att jag inte få bo kvar längre nu när jag inte pluggar. Skönt! Känns lite jobbigt att hyra i andra hand, men när man vet att det blir under många år så är det ok. Känns ändå skönt att slippa köpa lägenhet just nu när bostadsmarknaden verkar vara lite osäker och vi inte har så bra ekonomi. Nu kan vi försöka spara ihop lite pengar (hur nu det ska gå för en shopaholic som jag) och köpa senare om några år istället..

Jag oroar mig dock lite för hur vi ska få plats med alla våra saker. 47 kvm är inte stort.. Visserligen är det 3 kvm större än vad vi har nu, men eftersom vi inte har nåt riktigt kök nu utan bara kokvrå så blir ju de andra rummen större. Sovrummet i den nya lägenheten är rätt litet så jag hoppas att vår stora säng får plats.. Köket är inte heller så stort men det gör inget, det ska bli så sjukt skönt med ett riktigt kök där man kan få plats att baka och sånt!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Grattis!!! Åh vad underbart med lägenheten! Klart du ska våga hoppas... och om inte annat får du bussa mig på dem om de ångrar sig nu. Muntliga avtal gäller, precis som skriftliga! Hoppas att du kom iväg på springturen. Jag tar åt mig av ditt inlägg. Jag har inte missat, jag har tankat energi!

Löpning & Livet sa...

Sofy: Ja det lärde jag ju mig i skolan nu när jag tänker efter :) Så tack för tipset! Tyvärr blev det ingen löpning :) Massa annat som fika med vänner (varav en åker tillbaks till London idag) fick gå före! Man måste ju ta hand om sin relationer ibland också!