måndag 21 januari 2008

Jävla skitpass!

Fartlekspasset gick skitdåligt! Fan! Kändes som om jag hade klister under fötterna och vägde 150 kg typ. Och det vore inte helt fel om det kunde sluta blåsa i den här stan nångång! Snart måste jag flytta till norrland så att jag kan få lite normal vinter. Nu är jag arg!!

Fast jag kom precis på att det snart är bokrea (tror jag iallafall.. är det inte i februari?) och det gjorde mig på lite bättre humör.. Och om en timme börjar Christer i P3! Det gäller att hitta de små glädjeämnen som finns..

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hej!! jo visst är den underbara bokrean i slutet av feb va?!?! läääääääääängtar! =)

Sofy sa...

Men neeeej!!!! Jag hade hoppats läsa ett inspirerande och roligt inlägg om hur underbart bra det gått att springa fartlek! lider med dig! ( men du skriver fortfarand ebra andréa :) ) Jag o prinsen pratade också bokrea för nån dag sen och kom fram till att den borde vara i februari. Längtar jag med! Christer- Mitt favvo! Det är verkligen en höjdpunkt på dagen.

Löpning & Livet sa...

Emliscious: Ja jag längtar också!! Måste fylla på mitt boklager lite!

Sofy: Ja det hade ju jag också hoppats på :) Får återkomma ikväll efter nästa pass.. Hoppas på att det ska gå bättre! Ja Christer är bäst! :) Ps. Morgan tränar på mitt jobb så jag får se honom ibland =)

lina sa...

Christer i p3 är verkligen ett glädjeämne:)

Anonym sa...

wow. har du blivit lite positiv? jiho.