lördag 5 januari 2008

Jag vill!

Det är mycket jag vill. Men mest av allt just nu vill jag åka skidor. Jag dör snart. När jag kollade på sportens årskrönika och de visade massor från Åre VM var jag nära att börja gråta bara för att jag så gärna vill åka skidor! Från det att jag började träna och tävla (ja jag var ju inte så lysande och insåg ganska snabbt att jag inte skulle bli nån ny Pernilla Wiberg) på rikigt när jag var 11 år tills jag flyttade hit till Göteborg när jag var 20 åkte jag skidor nästan varje dag. Iallafall fyra fem dagar i veckan. Då var det det enda jag gjorde, förutom att gå i skolan och hänga i stallet då. Till och med på sommrarna blev det några dagars skidåkning. Men de senaste fem vintrarna, det blir väl den sjätte nu om jag inte räknar fel, har jag bara åkt max två-tre gånger per år, och förra vintern blev det inte ens en endaste gång! Varför kan det inte finnas snö och skibackar i Göteborg? Skidbackar kanske i och för sig finns men när det inte finns någon snö blir det lite svårt att åka skidor.

Om jag hade massa pengar så skulle jag köpa en stuga i Trysil, som är mitt favoritställe när det gäller skidåkning (fast jag har ju i och för sig aldrig varit i Åre..), och bosätta mig där under vintern. Bara skita i jobbet och allt annat. Men så kan man ju inte göra. Och inte har jag några pengar heller.. Suck!

3 kommentarer:

Sofy sa...

Åh en skidtjej till! vad många vi verkar vara!

Vi vänder hem till sthlm i morgon och skidäventyret är slut för denna gång. Nu blir det lång väntan till vecka 11 och Bad Gastein.

Rapporterar vidare om att handskarna var toppen i minus 5 och rejäl snålblåst, kanske i varmaste laget vid nollgradigt?! Ska prova i Sthlm i veckan. Ha det gott!

Em Löfgren sa...

hej och tack för din snälla kommentar! ja vists har jag fin pålla !=) men inget halvblod, hon är faktiskt varmblod, men jag tycker själv inte att hon ser ut som det! =) hoppas du i framtiden får råd med din önskan om en häst! det är ju så underbart!!

Puma sa...

Jag har aldrig testat Trysil. Men nu måste jag skriva upp det på listan också. Blir ett trevligt måste! Och du, visst kan man "skita i allt" och dra iväg - men skaffar man sig pojkvän och lägenhet blir det lite svårare... :-)