onsdag 23 januari 2008

Henric de la Cour!

Förövrigt är jag nästan besatt av Henrik De la Cour för tillfället! Jag vill bara lyssna på Yvonne och Strip Music hela tiden. Igår läste jag en lång och personlig intervju med Henric i kulturtidskriften SEX och då blev min längtan efter att höra hans musik och texter ännu större! jag är ju inte så teknisk av mig men snart (kanske ikväll) ska jag lära mig att lägga upp youtubevideor på bloggen så ni också får njuta lite av denna man och hans band!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du om texten från tidskriften intervju har lagts upp på nätet någonstans? Jag vill verkligen läsa det, men det är (förutsägbart) besvärligt att skaffa sådana saker i USA :)

cheers,
-dan

Löpning & Livet sa...

ingen aning faktiskt.. men det
borde väl gå att googla??

Anonym sa...

tja, det är hur jag upptäckte din blogg, medans jag var ute efter det. men eftersom jag är en nybörjare med svenska, det är inte så lätt att gräva upp sådana svåra-att-hitta saker som i engelsk. men det verkar som jag kan fortfarande köpa tidningen själva, så det är bra. tack ändå!