måndag 21 januari 2008

Stackars Cilla!

Min lilla älsklingsvovve Cilla blev jättesjuk i fredags (eller om det var i torsdags, jag minns inte). Hon fick hög feber och kunde inte stå på benen, så hon fick åka till vetrinären. Där konstaterade de att hon hade livmoderinflamation och var tvungen att åka till djursjukhuset i Karlstad för att opereras mitt i natten. Hon fick vara kvar där helt själv innan hon fick komma hem. Stackars Cilla, hon måste ha varit så rädd. När de var och hämtade henne pratade hon jättemycket som om hon ville berätta om allt hon varit med om. Och igår när mamma ringde och berättade om detta låg hon där och pratade så att jag också skulle få reda på vad hon gjort. Hon fick prata i telefonen och då tyckte jag ännu mer synd om min (ja min är hon kanske inte helt, men lite..) stackars vovve. Jag vill bara åka hem och krama henne! Synd att man inte kan få bidrag för att ta hand om sjuk vovve..

Så nu får hon alltså ha en plasttratt på sig igen.. Det var ju inte alls längesen hon opererade tassen och fick gå runt i en sån.. Stackare.. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir några komplikationer så att hon blir sämre. Även om hon är gammal och kan bli sjuk och dö när som helst får hon inte göra det utan att jag får säga hejdå först!

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

ja dte finns ju VAB så varför finns i VAH (Vård Av Husdjur)!? borde finnas!!

hoppas voffsen snart mr bättre!!