torsdag 24 januari 2008

Energi

Trots att dagen började på sämsta sätt med att bussen var tjugo minuter försenad och jag kom till jobbet 2 minuter före jag skulle öppna, samt att det låg ett brev från CSN i brevlådan har dagen varit helt ok. Jag kanske inte har fått lika mycket gjort som jag borde, men jag har iallafall skrivit ner lite recpet som jag ska testa, skickat iväg uppsägningen av lägenheten och tränat styrka och spinning. Och så känner jag mig så ovanligt pigg, både i kroppen och i huvudet! Jag är nästan lite förvånad, jag har ju varit så trött på sista tiden. Men kanske (antagligen) är det en effekt av att jag äntligen lyckats komma igång med träningen ordentligt igen efter jul och förkylningsuppehåll.. Och så har jag ju en ledig helg att se fram emot!

Imorn är det bara vila och slapping som står på schemat. Förutom att jobba på förmiddan och ringa till CSN och be om nedsättning av mitt årsbelopp. På kvällen ska vi iväg och göra nånting. Vad vet jag inte, det är tydligen en överaskning. Ibland (för det mesta) är han ganska bra att ha trots allt!

4 kommentarer:

Sofy sa...

Glad att du fått energin tillbaka! Låter alldeles utmärkt nu när helgen är på g. Spännande med lite överraskning, du får rapportera sen! Jag hoppas att vi ska gå på bio i morgon, det var evigheter sedan ag var på bio. Nåt tips förresten?

Csn ja, det är så udda! Fick mitt brev igår och jag öppnade det med hjärtat i halsgropen. Trodde att mitt årsbelopp skulle ha höjts massor eftersom jag ändå tjänar ganska bra nu och att 2007 års betalningsplan härstammade från när jag bara jobbat ett tag. Men nä, samma siffror 2008...Inte så att jag vill betala mer, men jag tror att det är nån slags konspiration...

Löpning & Livet sa...

Sofy: Ja jag ska rapportera vad det blev! ;) Några tips på filmer har jag nog inte tyvärr.. Ofta är det massa filmer jag vill se, men när jag väl ska ladda hem nån film så kan jag inte minnas en enda, haha.. Har inte varit på bio på evigheter jag heller, så det vore ju trevligt om det är det vi ska göra :)

Ja usch CSN är inte trevliga.. De vill att jag ska betala över 800kr i månaden och det klarar jag aldrig med den lön jag har nu när jag bara jobbar deltid.. Så jag hoppas de kan vara snälla och sänka det med några hundra..

Anonym sa...

Hoppas du får en skön helg!!

Löpning & Livet sa...

Bille/mjölksyra: Desamma!