fredag 11 januari 2008

Fredag

Idag ska jag bara jobba fyra timmar så direkt jag slutar ska jag, fort som bara den innan jag hinner börja fundera på hur lockande det är att åka hem och sova lite först, byta om och gå upp på löpbandet! Kommer nog inte bli så värst många km idag för jag tänkte köra lite styrka efteråt, men några ska jag väl försöka få ihop iallalfall.

När jag står här i receptionen och tar emot alla som ska träna innan jobbet så blir jag lite avundsjuk. Visst, det är jobbigt att gå upp så tidigt (fattar inte hur en del kan vara här frivilligt 06.00), men ändå skönt att ha det avklarat liksom.. Extra avundsjuk är jag på fredagar för då är det morgonspinning. Själv måste jag ju gå upp 04.30 ofrivilligt, men inte får jag träna för det..

Senare idag blir det fika med Jenny och sen ska luggen klippas så att jag kan se lite normal ut igen. Och se ordentligt. Fikan ser jag fram mot väldigt mycket! När vädret är så här sjukt deprimerande så kan man iallafall fika med gott samvete! Det är så mysigt att sitta på café och dricka te och mumsa på nåt gott när regnet häller ner utanför. Inte lika mysigt att gå ut sen efteråt bara..

Kanske blir det lite shopping också, måste ju ändå köpa hårfärg. Och då kanske jag råkar gå in på HM också, och där vet man aldrig vad man kan hitta! Saker har en tendens att vilja följa med mig hem därifrån..

Inga kommentarer: