onsdag 23 januari 2008

Onsdag

Halva dagen har snart gått och hälften av dagens träning är avklarad. Direkt efter jobbet blev det 7km lätt distanslöpning precis som Szalkai vill :) Det är så skönt att träna lite lugnare ibland, det blir liksom en helt annan känsla.. När jag klev av bandet och la mig på en matta för en extra lång stretch kändes hela kroppen fridfull!

Den andra halva av dagen innebär spinning, vilket ska bli väldigt kul! Men först ska jag äta mellanmål som idag består av smothie gjord på frysta jordgubbar, frysta björnbär, vanlijtoghurt och lite limejuice. Lite cashewnötter till blir nog bra också. Mums! Just nu dricker jag grönt körsbärste vilket är en av mina favoriter för tillfället. När jag får lön så ska jag gå och inhandla det där roibostet med jordgubb och lime som sofy har tipsat om, det låter så otroligt gott!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt jobbat med löpningen!!
Jag önskar att jag tyckte att det var lugnt att springa den sträckan!

Låter spännande med ditt gröna te! Har aldrig smakat med körsvärssmak.

Sofy sa...

MUMS vad gott det lät med din smoothie! lön, ja, tack, då ska jag handla frysta björnbär! kram på dig!

Terese sa...

Åhh. Imorrn biti blir det förhoppningsvis minst 7 km skön löpning för min del med.

Löpning & Livet sa...

bille/mjölksyra: Tack! :) Ja du får testa, det är supergott!

Sofy: Jag brukar ha mango eller banan till jordgubbar annars, men nu kände jag för att testa björnbär och det var ju en hit! :)

Therese: Jag önskar att jag gillade morgonlöpning/morgonträning lite bättre! Men jag är så hungrig när jag vaknar att jag måste äta innan.. och då måste jag vänta typ en och en halv timme för att inte få håll.. och då är det helt plötsligt förmiddag :)