torsdag 3 januari 2008

Glädjeämnen

Igår mjukstartade jag träningsåret med en lugn löprunda på 9 km. Kändes ok. Men inte mer. Tror inte att jag är helt återställd än för trots att jag sprang superlugnt så var pulsen relativt hög. Så idag vilar jag. Men det gör inget för idag kom min nya mobil med posten! Min röda Sony Ericsson W660i! Superfin! Så nu har jag fullt upp med att fixa med den så att den blir som jag vill ha den. Och i kväll ska vi iväg och kolla på en lägenhet! Visserligen bara en andrahands, men ändå. Tjejen som äger den (det är en bostadsrätt) ska plugga till läkare i Linköping och behöver hyra ut den under många år. Nu ska jag ju inte hoppas på någonting, det är säkert många som ska kolla på den, men lite kul är det ju trots allt. Ligger perfekt i masthugget och med slottsskogen på väldigt nära avstånd. Perfekt för oss som springer mycket! Kanske borde använda det som ett argument för varför hon ska välja oss haha.

Inga kommentarer: