tisdag 8 januari 2008

Tisdag

Det blev ju ingen löpning igår iallafall. Det känns ju inte så bra eftersom jag hatar när inte saker blir som jag planerat. Eller egentligen hade jag noga bara planerat dåligt igår. Jag hade ju kunnat springa istället för att sova när jag kom hem efter jobbet. Men det gjorde jag inte. Så det är helt mitt eget fel och ingen annans.

Men det blev en trevlig eftermiddag ändå. Kanske trevligare än att springa i spöregn. Eller inte bara kanske, den var tusen gånger trevligare! Att sitta på café med några av sina bästa vänner och dricka te och mumsa på hoummusmacka är trevligt! Och att gå på stan och shoppa är också trevligt. Dock inte för min ekonomi. Men är det rea på Body Shop är det svårt att låta bli att shoppa. Speciellt när ens favoritserie almond kanske ska försvinna ur sortimentet och nu reas ut för halva priset! Så det blev en bodyscrub och en bodybutter. (Och nytt ansiktsvatten,från Vitamin E serien som jag använder till ansiktet, till ordinariepris.) Nästan så att jag funderar på att gå dit igen och köpa på mig lite fler saker.. Men det vill nog inte mitt visakort. Måste ju ha råd att köpa massa flyttkartonger nu när vi ska flytta. Och så kanske det kan hända att det slinker ner några fler saker i kundvagnen när vi ska till IKEA på lördag. Ska man flytta så ska man! Åh vad jag längtar tills vi flyttat klart och allt är i ordning! När jag kan springa i slottsskogen och sen dricka te i "vår" lägenhet med trägolv och stora fönster med utsikt över majorna och älven!

Idag är min enda ledig dag den här veckan så nu ska jag passa på att slappa ordentligt. Eller nu ljög jag, jag är ju ledig på lördag också men då har jag så mycket att fixa med så det räknas nästan inte. Egentligen skulle jag ha varit ledig på söndag också, men nu var det en tjej som inte kunde jobba fler helger under våren så jag komemr nog få jobba i princip hur mycket jag vill på helgerna (om de inte hittar nån annan vill säga). Bra för ekonomin men dåligt för mitt sociala liv.. Iallafall så ska jag slappa idag. Och springa! Äntligen! Har inte ont i halsen, känner mig inte förkyld och är superladdad! Om det blir ute eller inne ska jag fundera lite på. Skönt att springa ute i "frisk" luft men skönt att springa inne och slippa alla kläder. Ska fundera nu medans jag ligger i soffan med en bok och en kopp te.

Inga kommentarer: